BEL GRATIS 0800-2000
DIRECTE NOOD? Bel 112
Inhoudsopgave

Afdelingshoofd Veilig Thuis (36u/1FTE)

Veilig Thuis Zuid-Limburg is op zoek naar een afdelingshoofd!

Het nieuw te werven afdelingshoofd geeft samen met twee unithoofden sturing aan de afdeling Veilig Thuis waar een 80 tal medewerkers werkzaam zijn.

Veilig Thuis is één van de afdelingen van de GGD Zuid Limburg. Voor de afdeling Veilig Thuis heb je een duidelijke focus op externe samenwerking en positionering. Je werkt intensief samen met de Zuid Limburgse gemeenten, de ketenpartners binnen en buiten de regio en het Landelijk Netwerk Veilig Thuis. Maatschappelijke en bestuurlijke sensitiviteit komt hierbij goed van pas. Naast het verbinden buiten de organisatie is het intern verbinden eveneens een belangrijke opgave. 

 • Je werkt in een veranderd krachtenveld op het snijvlak van zorg en veiligheid.
 • Je geeft integraal leiding aan de afdeling.
 • Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en stuurt de unithoofden aan.
 • Je geeft leiding aan een jonge organisatie met een grote diversiteit aan medewerkers, die in een zeer dynamische omgeving opereren.
 • Je zet lijnen uit, waarbij je zorg draagt voor het verbeteren van werkprocessen en systemen in de keten.
 • Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie en bent onderdeel van het managementteam van de GGD.

Voor de volledige functieomschrijving, zie hier.

Wie ben jij?

 • Je beschikt bij voorkeur over een academische opleiding op een relevant vakgebied.
 • Je bent een ervaren leider, manager en coach, binnen een Veilig Thuis-organisatie of binnen het brede domein van hulpverlening en veiligheid.
 • Je kent de gemeentelijke dynamiek en bent een stevige sparringpartner voor wethouders.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het brede werkveld van Veilig Thuis en een netwerk opgebouwd in de hulpverlening, bij politie, justitie en veiligheidshuizen.
 • Je bent inhoudelijk gedreven, doortastend en resultaatgericht.
 • Je bent organisatiesensitief, enthousiast en gedreven om het verschil te maken ten behoeve van slachtoffers van geweld in afhankelijkheidsrelaties.

Wat bieden we jou?

 • Een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor professionele ontwikkeling
 • Bij de functie hoort een minimum salaris van €4.965,- bruto per maand (aanloopschaal 13) en een maximum salaris van €7.269,- bruto per maand (functieschaal 14) bij een 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. 
 • De CAO SGO (regeling voor gemeenten)  is van toepassing op de arbeidsverhouding. Hierin staan de arbeidsvoorwaarden beschreven.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a.: Eindejaarsuitkering, het kopen en verkopen van verlof, flexibel werken en de mogelijkheid om thuis te werken, de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/of aanvullende cursussen en korting bij verschillende sportfaciliteiten. 
 • Verder ontvang je een Iphone en een notebook.
 • De kans om bij te dragen aan een veilig thuis voor iedereen!

Vertrouwensartsen Gedragswetenschappers Administratie Unithoofden Hoofd Veilig Thuis Zuid-Limburg Beleidsondersteuning Communicatie Spoedteam Werkbegeleiders Front office Back-office

Werken bij Veilig Thuis Zuid-Limburg (onderdeel van de GGD)

Als je bij Veilig Thuis Zuid-Limburg werkt, sta je klaar voor iedereen die met geweld in afhankelijkheidsrelaties te maken heeft. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Veilig Thuis maakt onderdeel uit van de GGD.

Veilig Thuis Zuid-Limburg is sinds 2015 het regionaal advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling waar slachtoffers, daders, professionals en omstanders terecht kunnen voor deskundige hulp en advies. Veilig Thuis is er voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling. Veilig Thuis biedt de helpende hand, doorbreekt onveilige situaties en zet mensen in beweging. Veilig Thuis biedt perspectief op een betere situatie waardoor mensen weer toekomst hebben.

Interesse? Solliciteer direct!

Herken jij jezelf hierin en wil jij onderdeel zijn van een lerende organisatie die vrijheid en vertrouwen geeft én neem jij zelf verantwoordelijkheid voor een gezonde loopbaan? Dan is er sprake van een goede match en pas jij bij onze ruim 800 betrokken en bevlogen collega’s. Wij streven naar diversiteit in ons personeelsbestand.

Hoe je solliciteert dat is aan jou, maar wij willen in ieder geval wel een CV ontvangen. Solliciteren kun je uiterlijk tot 31 januari 2023 via ons sollicitatieformulier. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Leuk dat je ons team komt versterken!

Vragen?

Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met:

Charlotte Brouwers – PTO Adviseur

Tel: 088 880 5386 | 06 285 37 294

Menu