Sluit website direct

Contact met Veilig Thuis

Iedereen die direct of indirect te maken heeft met een onveilige situatie in huiselijke kring kan dit melden bij Veilig Thuis. Ook voor advies en ondersteuning over een zorgelijke situatie, kunt u terecht bij Veilig Thuis. Dit kan 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Telefonisch contact

 • Bij twijfel of zorgen, bel T 0800 2000 (gratis).
  Let op: Van maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 8:30 uur, in het weekend en op feestdagen is Veilig Thuis enkel voor spoedsituaties bereikbaar.
 • Bij direct gevaar, bel 112.
 • Vanuit het buitenland kunt u bellen naar T +31 703119007 (niet gratis).
  Als u dit nummer belt bent u verbonden met het landelijke bandje van Veilig Thuis, waar u de regio kan inspreken om doorverbonden te worden met Veilig Thuis Zuid-Limburg.

Schriftelijk contact

U kunt ons voor vragen of overleg ook schriftelijk benaderen. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in of schrijf een e-mail of brief en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons postadres
Veilig Thuis Zuid Limburg
Postbus 33
6400 AA Heerlen

Via e-mail
contact@veiligthuiszl.nl

Stuur een bericht

  Als u uw telefoonnummer invult, kunnen wij tijdens kantooruren contact met u opnemen.  Meldformulier voor professionals

  Professionals kunnen hun zorgen ook digitaal melden via het meldformulier voor professionals. U komt direct in een voorportaal van het cli√ęntvolgsysteem van Veilig Thuis Zuid-Limburg terecht, hierdoor is de privacy van de melding gewaarborgd. In de inleiding van het meldformulier staat een korte uitleg over het proces en de gegevens die minimaal nodig zijn om een melding te doen.

  Contact met Veilig Thuis buiten Zuid-Limburg

  Voor contact met andere Veilig Thuis organisaties in Nederland, zie www.veiligthuis.nl.

  Ik zoek hulp