BEL GRATIS 0800-2000
DIRECTE NOOD? Bel 112

Medewerkers Veilig Thuis gezocht!

???? ??? ??? ??? ?? ????? ??? ?????? ???????????? ?? ??? ??????? ?????? ????????? ??? ????????? ?????? ??? ?? ???? ?? ??? ???????? ??? ?? ?????? ??? ??? ???????? ????? ???? ???????? ?? ????????????

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op de functie van medewerker Veilig Thuis Zuid-Limburg!

??? ????? ???? ???????
Dagelijks krijg jij mensen aan de lijn (of op de chat) die hun zorgen willen uitspreken over een situatie van geweld in afhankelijkheid.

Soms gaat het om een buur, familielid of bezorgde professional die twijfelt aan de veiligheid in een gezin. Maar het kan ook zijn dat iemand contact legt, die zelf midden in een situatie van geweld zit. Of deze zelf veroorzaakt. Als medewerker Veilig Thuis verzorg jij dit eerste contact waarin je luistert, doorvraagt en zo nodig adviseert.

Aan de hand van zo’n signaal of melding is soms extra onderzoek nodig. Je checkt verschillende informatiebronnen en gaat bij mensen op huisbezoek om met hen in gesprek te gaan. Het doel is om in te schatten hoe veilig of onveilig de situatie is. Hierbij heb je altijd oog voor eventuele kinderen in het gezin.

Heb je genoeg informatie verzameld, dan stel je samen met collega’s zoals een gedragswetenschapper of een vertrouwensarts een advies op voor het gezin. Afhankelijk van je advies zet je de benodigde hulpverlening in gang. Veilig Thuis verleent zelf geen hulpverlening.

Zo werk je aan het herstel van een veilig thuis, voor nu en op de lange termijn.

???? ???? ?????????? ???? ?? ??????? ?? ???????????? ??? ?????? ????? ????-???????, ??? hier.

Menu