BEL GRATIS 0800-2000
DIRECTE NOOD? Bel 112
Inhoudsopgave

Voel je je thuis onveilig? Zijn er ruzies bij jou thuis waarbij lichamelijk of verbaal geweld wordt gebruikt? Dan is het goed om hulp te vragen. Huiselijk geweld en kindermishandeling komen vaak voor, op alle leeftijden en in alle culturen. Je bent dus niet de enige die dit overkomt. Het is belangrijk dat het thuis weer veilig wordt en dat er hulp voor iedereen komt, want het geweld stopt niet vanzelf. Praat erover en/of neem contact op met Veilig Thuis. Dan gaan we samen zorgen dat het bij jou (of een ander) weer veilig wordt.

Geen directe nood?
Bel Veilig Thuis Zuid-Limburg

Directe nood?
Bel 112

Ik kan nu niet bellen.
Bel me terug

Ik ben jonger dan 18 jaar en heb hulp nodig

Wat kunnen we voor je doen?

Wij luisteren naar je, beantwoorden je vragen, geven je advies en zetten indien nodig samen met jou stappen om te zorgen dat het bij jou (of een ander) thuis weer veilig wordt. Hierbij werken we vaak ook samen met andere partijen, zoals hulpverlenende instanties. Je staat er niet alleen voor!

Wanneer je niet kunt bellen, kun je misschien wel met ons chatten. In het telefoon- of chatgesprek zetten we samen met jou de zaken op een rij. We bespreken wat je zelf kunt doen. Als er hulp nodig is, dan verwijzen we je door naar de juiste instanties of organiseren met de gemeente dat de juiste hulp in gang wordt gezet.

Is het niet meteen duidelijk wat er allemaal aan de hand is? Dan doen we eerst verder onderzoek om vast te stellen wat er aan de hand is. Daarna bepalen we welke hulp nodig is om de situatie te verbeteren.

Wat gebeurt er als ik bel?

  • We luisteren naar je verhaal
  • Je krijgt advies
  • We zoeken samen hulp
Meer informatie
BEL GRATIS 0800-2000

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag gratis bereikbaar.

Wat doet Veilig Thuis?

Je zorgen maken om een ander is niet fijn. Zeker als die zorgen gaan over huiselijk geweld. Gelukkig is er altijd iets dat je kunt doen. Zoals bellen met Veilig Thuis. In deze video wordt in 4 stappen uitgelegd hoe dit werkt.

Menu