BEL GRATIS 0800-2000
DIRECTE NOOD? Bel 112

Aangepaste dienstverlening Veilig Thuis door coronavirus

Gebouw van Veilig Thuis Zuid-Limburg

Veilig Thuis Zuid-Limburg heeft maatregelen genomen om besmetting met het coronavirus te verminderen. Wij blijven werken aan een veilig thuis voor kinderen en volwassenen als er zorgen en vragen zijn over emotionele en fysieke veiligheid. Onze medewerkers wegen continu zorgvuldig het belang af van zowel onze cliënten, samenwerkingspartners als de collega’s.

Veilig thuis pakt het cliëntcontact weer zoveel als mogelijk op waarbij we steeds én een expliciete afweging blijven maken van het risico op besmetting én de veiligheid van ons allen. Het kan dus voorkomen dat geplande (huis)bezoeken niet of op een andere manier plaatsvinden. Denk daarbij aan een bezoek op de locatie van Veilig Thuis (Het Overloon 2, Heerlen) of via de telefoon.

Onze medewerkers bellen van te voren op om samen te bespreken of het bezoek door zal gaan. Als het bezoek doorgaat, zullen medewerkers geen handen schudden om zo te voorkomen dat iemand ziek wordt.

Heeft u op basis van de aangepaste dienstverlening een afspraak met een van onze collega’s? Dan verzoeken wij u met klem om deze afspraak uit te stellen bij (milde) klachten van:

  • Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Keelpijn
  • Koorts

U kunt weer bij ons terecht zodra u 24 uur geen gezondheidsklachten meer heeft gehad. Wij vragen hiervoor uw begrip. Heeft u nog andere vragen? Neem contact op met de betreffende medewerker van Veilig Thuis Zuid-Limburg.

Menu