BEL GRATIS 0800-2000
DIRECTE NOOD? Bel 112
Inhoudsopgave

Unithoofd Afdeling Veilig Thuis (36u/1FTE)

Veilig Thuis Zuid-Limburg is op zoek naar een unithoofd!

Het nieuw te werven unithoofd geeft integraal leiding aan de afdeling Veilig Thuis, waar op dit moment een 75-tal medewerkers werkzaam zijn in verschillende functies, veelal op HBO- WO niveau. 

Veilig Thuis is één van de afdelingen van de GGD Zuid Limburg.
Veilig Thuis Zuid-Limburg is sinds 2015 het regionaal advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling waar slachtoffers, daders, professionals en omstanders terecht kunnen voor deskundige hulp en advies.

Veilig Thuis heeft sinds 2015 een snelle ontwikkeling en groei doorgemaakt. Er is momenteel een vacature Unithoofd om de managementstructuur te versterken.

 • Voor de volledige functieomschrijving, zie hier.

Wie ben jij?

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding op een relevant vakgebied.
 • Je hebt leidinggevende ervaring, bij voorkeur in omstandigheden waarin organisatieveranderingen plaatsvonden.
 • Je hebt ervaring en deskundigheid op het gebied van bedrijfsvoering.
 • Je hebt oog voor de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde diensten, de tevredenheid van cliënten en de bevlogenheid van medewerkers.
 • Je bent inhoudelijk gedreven, doortastend en resultaatgericht.
 • Je bent organisatiesensitief, enthousiast en gedreven om het verschil te maken, in- én extern.
 • Je bent goed in relatiemanagement, gericht op verbinding, zowel intern als extern.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met het brede werkveld van Veilig Thuis en een netwerk opgebouwd in de hulpverlening, politie, justitie, veiligheidshuizen.

Wat bieden we jou?

 • De CAO SGO (regeling voor gemeenten)  is van toepassing op de arbeidsverhouding. Hierin staan de arbeidsvoorwaarden beschreven.
 • Bij de functie hoort een minimum salaris van €4.020,- bruto per maand (aanloopschaal 11) en een maximum salaris van €6.470,- bruto per maand (functieschaal 12) bij een volledige werkweek zijnde 36 uur. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • We hanteren hybride werken voor een goede werk/privé balans. Je ontvangt een iPhone, notebook en hulpmiddelen om je thuiswerkplek in te richten.
 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een Individueel Keuze Budget (IKB) met o.a. een eindejaarsuitkering en de mogelijkheid tot het kopen van verlof, een tegemoetkoming voor de kosten van je zorgverzekering en korting bij verschillende sportfaciliteiten. 
 • We besteden ruime aandacht aan jouw duurzame inzetbaarheid. Gedurende het hele jaar krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, ons vitaliteitstraject en webinars om jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit te vergroten.

Vertrouwensartsen Gedragswetenschappers Administratie Unithoofden Hoofd Veilig Thuis Zuid-Limburg Beleidsondersteuning Communicatie Spoedteam Werkbegeleiders Front office Back-office

Werken bij Veilig Thuis Zuid-Limburg (onderdeel van de GGD)

Als je bij Veilig Thuis Zuid-Limburg werkt, sta je klaar voor iedereen die met geweld in afhankelijkheidsrelaties te maken heeft. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Veilig Thuis maakt onderdeel uit van de GGD.

Veilig Thuis Zuid-Limburg is sinds 2015 het regionaal advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling waar slachtoffers, daders, professionals en omstanders terecht kunnen voor deskundige hulp en advies. Veilig Thuis is er voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling. Veilig Thuis biedt de helpende hand, doorbreekt onveilige situaties en zet mensen in beweging. Veilig Thuis biedt perspectief op een betere situatie waardoor mensen weer toekomst hebben.

Interesse? Solliciteer direct!

Herken jij jezelf in dit profiel en is jouw interesse en enthousiasme gewekt? Wil jij onderdeel zijn van een lerende organisatie die vrijheid en vertrouwen geeft én neem jij zelf verantwoordelijkheid voor een gezonde loopbaan? Dan pas jij wellicht goed bij onze ruim 600 betrokken en bevlogen GGD collega’s en nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Hoe je solliciteert is aan jou, maar wij willen in ieder geval wel een CV ontvangen. Solliciteren kun je uiterlijk tot 31 juli 2023 via ons sollicitatieformulier

De 1e sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 3 augustus in de middag. Vervolgens zijn de 2e sollicitatiegesprekken gepland op woensdag 16 augustus in de middag en volgt er op donderdag 17 augustus een arbeidsvoorwaardengesprek.

Wij stellen het op prijs als je rekening houdt met deze data.

Wij streven naar diversiteit in ons personeelsbestand.

Leuk dat je ons team komt versterken!

Vragen?

Vragen over de inhoud? Neem contact op met:

Hilde van der Vorst – Afdelingshoofd Veilig Thuis

Tel: 06-20818430

Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met:

Charlotte Brouwers – PTO Adviseur

Tel: 088 880 5386 | 06 285 37 294

Menu